Tunnbrödets dag

Visste du att det är tunnbrödets dag idag. Nu har också den nya boken Tunnbrödet – en läcker historia kommit, skriven av Tunnbrödsakademin. Boken är en resa genom Tunnbrödssverige med exempel på hur tunnbröd både bakas och äts på olika sätt i vårt land, från Lappland till Skåne. Det bakas både hårda, mjuka och sega. Med en mängd lokala varianter runt om i landet. Men det bakas också tunnbröd mitt i storstan. På det lilla hantverksbageriet Lillebrors bageri vid S:t Eriksplan i Stockholm bakas det förutom gott surdegsbröd och fantastiska bullar, ett mjukt härligt tunnbröd. Missa inte det.

Karin

Gillar god design i alla former och har en äkta kärlek till den äkta maten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.